Bare bedre bilværksted

NYVOGNSGARANTI

Hos os bevarer du fabriksgarantien.

Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bevare din fabriksgaranti.

Hella Service Partner værkstederne servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken.

Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. På den måde kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, for at fabriksgarantien kan opretholdes.

 

Garantien holder

Du kan altid vide sig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

.

Du har selv et ansvar
For at bevare din fabriksgaranti skal du løbende overholde og dokumentere alle pligtige serviceeftersyn. Vi skal nok hjælpe dig med at overholde terminerne, ligesom du efter hvert endt service får udleveret et serviceskema som bekræftelse på gennemførelse af serviceeftersyn.

Vi stempler dit servicehæfte, så du har sikkerhed for, at eftersynet er udført i henhold til fabrikkens forskrifter. Og så sørger vi også for, at du får en detaljeret udspecificeret faktura, så du aldrig er i tvivl om, hvad der er lavet af reparationer og arbejde på din bil.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 86 54 35 63