Se de seneste 9 opslag fra vores Facebook side

Seneste nyt fra vores Facebook side

Hyundai i30 1,6 CRDi 110
Hyundai i30 1,6 CRDi 110 til salg her hos Autohuset Odder. Står du og mangler en brugt bil i super god stand, så er denne Hyundai i30 garanteret lige noget for dig. Tøv aldrig med at kontakte os for yderlige info omkring dit næste bilkøb.
bilhandel.dk/sl/215503
... Se mereSe mindre

Er det ved at være tid til en udskiftning af den gamle bil, så kom ud til Autohuset Odder og se vores store udvalg af brugte biler. Vi tager gerne imod din gamle bil i bytte, så giv os endelig et kald eller kontakt os for yderligere info.
www.autohuset-odder.dk
... Se mereSe mindre

Er det ved at være tid til en  udskiftning af den gamle bil, så kom ud til Autohuset Odder og se vores store udvalg af brugte biler. Vi tager gerne imod din gamle bil i bytte, så giv os endelig et kald eller kontakt os for yderligere info.
www.autohuset-odder.dk

Skoda Fabia 1,2 TSi 110 Style DSG
Skoda har rigtig mange fine modeller, som helt klart vil give dig købelyst. Kig derfor forbi Autohuset Odder, hvis du synes det kunne være spændende at udforske hvad der er på markedet. bilhandel.dk/sl/213532
... Se mereSe mindre

Audi A4 1,8 TFSi 120 S-line Avant
Brug gerne 5 minutter på vores lagerliste. Lige nu har vi mange gode brugte biler på lager. F.eks. denne Audi A4 fra 2015 som blot venter på en ny ejer. Kontakt os gerne for mere information.https://bilhandel.dk/sl/212096
... Se mereSe mindre