Dit lokale SUVO center i Odder

RUSTBESKYTTELSE I ODDER

Autohuset i Odder tilbyder rustbeskyttelse samt undervognsbehandling af alle bilmærker. Vi udfører miljøvenlig behandling og kan samtidig sikre dig Danmarks længste garanti på alle typer af behandlinger.

SUVO-partner – Din garanti for et godt resultat

Som SUVO-partner udfører vi miljøvenlig behandling og kan samtidig sikre dig Danmarks absolut længste garanti på alle typer af behandlinger. Dette er et garanti for et godt resultat – og vi er derfor det rette valg for dig, der gerne vil have en langtidsholdbar løsning, som du kan have glæde af i mange år frem.

Miljø og sund fornuft

Hvert år sparer SUVO miljøet for afbrænding af en betragtelig mængde overskydende anti-rust produkter
Alle SUVO Antirust-produkter bliver som udgangspunkt produceret af helt nye råprodukter, men når der udføres en undervognsbehandling, vil en vis mængde rustbeskyttelsesprodukt dryppe af bilen og ned i en lukket opsamlingsbeholder. Dette afdryp vil man normalt bortskaffe ved kontrolleret afbrænding. For at beskytte miljøet bedst muligt har SUVO som de eneste i landet et lukket recycle-system, hvor overskydende rustbeskyttelsesprodukter opsamles og renses. De opsamlede og rensede produkter bliver derefter genanvendt til et nyt rustbeskyttelsesprodukt med samme høje kvalitet som vores nye SUVO-produkter.

Op til 500 kunder udvælges til en stikprøvekontrol hos FDM

SUVO har lavet en aftale med FDM om at udføre en stikprøvekontrol af op mod 500 kunder om året, der har fået deres bil rustbeskyttet hos SUVO.

Samtidig har SUVO en Center Proces Kontrol som er SUVOs egen kontrolinstans. Med CPK sikrer SUVO Danmark at centrene hver især lever op til de kvalitets- og servicekrav, SUVO har pålagt sig selv. På den måde har både SUVO og kunderne en garanti for at kvaliteten er helt i top.

fordel-fdm