Lær os at kende

Om Autohuset Odder

Autohuset Odder er et familieejet værksted med 9 ansatte.

Vi er som frit autoværksted medlem af kæden Hella Service Partner, hvilket er din garanti for at vi tilbyder den nyeste teknologi inden for autoreparation, og at alle vore medarbejdere løbende modtager supplerende uddannelse. Vi er derfor godt rustede til at modtage din bil uanset mærke.

Serviceeftersyn:
Over 30 års erfaring og adgang til den nyeste teknologi, giver dig en sikkerhed for at din bil er i de bedste hænder, når den skal have lavet service. Vi reparerer og servicer alle bilmærker – også inden for garantiperioden. Vi har to kundebiler og to kundecykler til rådighed for vore kunder, så hvis du ikke kan undvære en bil, behøver du ikke bekymrer dig om, hvordan du skal komme frem og tilbage. Kundebilerne koster 150,- pr. dag.

Pladeværksted:
Vi har vores egen pladesmed med mere end 40 års erfaring, så vi kan også hjælpe hvis uheldet er ude og din bil bliver trafikskadet.

Tillid i øjenhøjde

Hos os er det altid vores mekaniker, der tager imod dig og din bil, uanset om der er tale om serviceeftersyn, klargøring til syn, dækskifte eller reparationer. Det giver tryghed både for dig og for os, at dialogen er i øjenhøjde fra start til slut. Vi undgår misforståelser, når vi får drøftet behov og får afstemt forventninger fra start, og det skaber rammerne for det optimale samarbejde.
For os er det ikke en handel. Det er et samarbejde.
Vi kalder det……Bare bedre bilværksted.

Frihed under ansvar

Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt geografisk i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed. Og om tillid.

Frit autoværksted giver glade kunder

I en undersøgelse udarbejdet af FDM, viser resultaterne, at kunderne på de frie værksteder typisk er fem procent mere tilfredse end på mærkeværksteder – uanset bilens alder. Alligevel vælger en større del af de nye bilejere at få bilen serviceret eller repareret på et mærkeværksted. Også selvom bilimportørerne ikke længere må stille som krav, at bilen netop bliver serviceret på ét af deres egne autoriserede værksteder men i stedet gerne må vælge et frit autoværksted og stadig bevare den fulde fabriksgaranti.

Det frie værkstedsvalg blev vedtaget tilbage i 2003, og det giver bilejerne en række gode fordele. I dag kan du som bilejer vælge et frit værksted, der både ligger tæt på din bolig eller arbejdsplads og som stadig har de helt rigtige uddannede folk og spidskompetencer og rammer for at servicere og reparere alle bilmærker. Både helt nye og ældre biler.

Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon +45 86 54 35 63